Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
01.12.2016.
09:03 > 11:04
Opasan otpad, koji je pre oko mesec dana dospeo u Novi Sad iz Bele Crkve, i dalje je u skladištu u Industrijskoj zoni Sever, bez dozvole za skladištenje.
  • Jadni Gagac

    27.01.2018 06:51
    Tuzno
    A gde si ti bio Gagac sve ove godine?! Vazno da se javljas posle hapsenja. I vazno da su su drugi krivi samo ste ti i tebi slicni ispravni. Presavij brate tabak pa prijavi. Javi se policiji i inspekciji. Nego si sad kad se zavrsilo udario da razvijas teorije zavere. Tuzno.
  • Gagac

    27.01.2018 00:14
    Bisem na brzinu
    Radio sam u firmi pored ove to je strasna hemija sto oni pretacu a kada pale vatru to je takav neprijatan miris da vam bude muka! iz nase firme pre par god sef se zalio rekao da ce da ih prijavi. Sutradan dosla ekipa sa vozilom bez tablica da traze sefa nesto mu pretili i vise niko nije smeo da zucne. Ne mogu da verujem godinama se tako muva i sada odjednom da ih uhvate.. Gde ste bili sve ove godine da ih uhapse?????? Verovatno nisu smeli jer politicara ili njihovih rodjaka sigurno imaa veze sa tom firmom.
  • dasa

    02.12.2016 12:03
    otpad
    a jel znate kako postupaju sa tim otpadom ? Pa spale ga. i na kraju zavrsi u vazduhu onda u obliku pepela, isparenja i ko zna jos cega pada svima nama na glavu na kozu , udisemo ga , zagadjuju se njive i zemljiste, voda odnosno komletna sredina, eto sta znaci " dalje postupanje "
  • Srijemac

    01.12.2016 15:01
    Nato posuo
    Standardna prica je da je nato zaprasio sve redom prilikom bombardovanja i otuda mnoge bolestine, a svi zmire na nas olos i bandu sto dopusta deponovanje raznoga smetlja kako u napustenim rudnicima tako i na livadama oko gradova.
  • Perica

    01.12.2016 10:16
    #####
    Dok su analize u toku,već mesec dana!?
    Zar nije brže da propitate one koji su taj otpad dovezli i tako redom sve do onog koje sipao
    u tu burad !?
  • Zivan

    01.12.2016 10:02
    Još je gore što se otpad gomla u gradskoj skupštini, gradskom veći sa pratećim službama, a najviše u gradskim javnim preduzećima...
  • Šajze iz džipa

    01.12.2016 09:48
    Pisao sam o ovome po komentarima još pre nekoliko godina.
    Da će Srbi to raditi. Otvoriti negde magacin, u nekom selu, pod formom proizvodne hale,
    postrojenja, firme - i onda uvoziti opasan otpad, pa i radioaktivan. Naravno da bi se uvezao radioaktivan, potrebno je imati nekog na Carini da zažmuri, jer su mnogi detektori stalno postavljeni za vozove i kamione. No, i u kombi i auto može svašta da stane.
    E, to je naš problem, Nevaspitano šajze koje će za šaku zarade da truje porod oko sebe.
    Da bi poveo silikonku na Maldive i vozikao se džipićem.
    A to sve ide iz porodice. Znači, dođe li do nečeg, treba da mu pominjemo roditelje, prvo.
  • nervirach

    01.12.2016 09:31
    A nego gde ce? Rat protiv Vojvodine traje i dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna